Herkullinen pyttipannu lohesta (viljelty Norjassa), perunasta, parsakaalista, herneistä ja porkkanasta. Maustettu sipulilla, sitruunalla ja tillillä.
Valmistus
Paista lohipyttipannu pienessä määrässä ruokaöljyä (1 rkl) 8-10 minuuttia. Sekoita välilä. Jos käytät teflonpaistinpannua et tarvitse lisätä rasvaa. Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.
Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna.
Ainekset
" Paistettu peruna (peruna, kasviöljy [rapsi, auringonkukka, vaihtelevina osuuksina], rypälesokeri), juurekset 24 % (palsternakka, porkkana), lohifileen paloja * (KALA) (*Salmo Salar*) 17 %, herneet 13 %, parsakaali 7 %, sipuli, sitruunan kuori, suola, tilli, valkosipulimehutiiviste, mustapippuri. *Viljelty Norjassa. Saattaa sisältää ruotoja.
Allergeenit
Pakkausmerkinnät
PAISTETUT PERUNAT LOHEN JA KASVISTEN KANSSA
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 504 kJ |
energiaa (kcal) | 121 kcal |
rasvaa | 5,7 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,9 g |
hiilihydraattia | 11 g |
hiilihydraattia josta sokerialkoholeja (polyolit) | 2,9 g |
ravintokuitua | 2,6 g |
proteiinia | 5 g |
suola | 0,72 g |