Briossileivät gluteenittomienkalapuikkojen sekä sipulin ja sienten kera

10 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Briossileivät gluteenittomienkalapuikkojen sekä sipulin ja sienten kera

Valmistus

  1. Paista briossileipä voissa. Laita leivän sisään hieman sieniseosta ja kastiketta. Laita kalapuikko leivän sisään ja lisää päälle loput sieniseoksesta ja punajuuren versot.

  2. Revi tai puolita osterivinokasviipaleet. Kuori ja viipaloi salottisipuli. Paista sienet ja sipuli voissa ja öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

100 
g
 
osterivinokasviipaleita
4 
Gluteenittomat kalapuikot
2 
rkl
 
voita
2 
salottisipulia
1 
rkl
 
voita
1 
rkl
 
öljyä
4 
briossileipää
Suolaa ja pippuria
3 
rkl
 
srirachakastiketta
Punajuuren versoja

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto