10 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Briossileivät gluteenittomienkalapuikkojen sekä sipulin ja sienten kera
Valmistus
Paista briossileipä voissa. Laita leivän sisään hieman sieniseosta ja kastiketta. Laita kalapuikko leivän sisään ja lisää päälle loput sieniseoksesta ja punajuuren versot.
- Revi tai puolita osterivinokasviipaleet. Kuori ja viipaloi salottisipuli. Paista sienet ja sipuli voissa ja öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
100
g
osterivinokasviipaleita
4
Gluteenittomat kalapuikot
2
rkl
voita
2
salottisipulia
1
rkl
voita
1
rkl
öljyä
4
briossileipää
Suolaa ja pippuria
3
rkl
srirachakastiketta
Punajuuren versoja