Makkarapyttipannu

makkarapyttipannu
Perinteinen suomalaisten suosikkimaku – makkaraa, perunaa ja sipulia.

Valmistus

PAISTINPANNU: Paista jäistä pyttipannua sellaisenaan 8-10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

MIKRO: Laita jäinen pyttipannu kannelliseen astiaan. Kuumenna täydellä teholla 5-6 minuuttia. Sekoita puolessa välissä.

Ainekset

Paistettu peruna (peruna, rapsiöljy, suola, rypälesokeri), makkara 19 % [porsaanliha, kamara, vesi, eläinproteiini, perunakuitu, tärkkelys, suola, rypälesokeri, SINAPPIJAUHE, mausteet (mm. paprika), mausteuute (mm. chili), aromi, sipulijauhe, valkosipulijauhe, säilöntäaine (natriumnitriitti)], sipuli, sokeri, suola, kasvisjauhe (porkkana, sipuli, palsternakka, lipstikka), karamellisoitu sokeri, mausteet (mm. kurkuma), rapsiöljy, tärkkelys ja mausteuute. Makkaran lihapitoisuus: 55 %, vastaa 10 % porsaanlihaa annoksessa.

Allergeenit

Sinappi

Pakkausmerkinnät

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 589 kJ
energiaa (kcal) 141 kcal
rasvaa 6,8 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 1,5 g
hiilihydraatti 15 g
josta sokereita 1,5 g
ravintokuitua 2 g
proteiinia 3,9 g
suola 1 g

Lisää arvostelu

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

  • Hyvä tuote
    Yksi parhaimmista tuotteista, nam!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Makkarapyttipannu
    Hyvää ruokaa helposti,maistuu hyvälle koko perheelle. Säästää aikaa!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Hyvää!
    Silloin, kun ei ole tarpeeksi aineksia itse tehdäkseen, on tämä herkullinen vaihtoehto.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • pyttis
    hyvä on hyvää aina
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Nam
    Joskus tilanne vaatii helppoa ja nopeaa ruokaa. Arvosana 6/5.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille