Grillattua kanaa & kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa mangoaiolin kanssa

kanaa ja veggie sides
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Herkullinen ja värikäs annos sopii arkeen ja juhlaan. Veggie Sides -kasvislisäkkeen avulla on helppo lisätä ateriaan kasviksia.

Valmistus

    Grillatut kanafileet

    1. Sekoita hunaja raastetun inkiväärin ja hienonnetun valkosipulin kanssa.
    2. Grillaa/paista kanafileet kunnes ne ovat kypsiä.
    3. Valuta maustettu hunaja kanafileille, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

    Mangoaioli

    1. Laita keltuainen kulhoon ja vispaa ruokaöljy varovasti sekaan. Aloita kevyesti ja voimista tahtia kun aioli alkaa paksuuntumaan.
    2. Paloittele mango kulhoon ja soseuta sauvasekoittimen avulla sileäksi soseeksi (jos käytät pakastettua mangoa, sulata se ensin).
    3. Sekoita mangosose aioliin ja mausta sitruunamehulla.

    Veggie Sides

    1. Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan.

    2. Tarjoa kanafileet Veggie Sides -kasvislisäkkeen ja mangoaiolin kanssa. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja tuoreella korianterilla.

    Tarjoiluehdotukset

    • Lisämaustetta saat paahdetuilla maapähkinöillä. Jos haluat vähän oikaista, voit käyttää myös valmista majoneesia.

    Ainesosat

    Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

    Ainesosien luettelo

    3 
    rkl
     
    hunajaa
    4 
    kpl
     
    kana- tai broilerifileetä
    1 
    rkl
     
    tuoretta, raastettua inkivääriä
    suolaa ja pippuria
    1 
    valkosipulinkynsi
    Mangoaioli: 
    1 
    kananmunankeltuainen
    1,5 
    dl
     
    ruokaöljyä
    1 
    dl
     
    mangoa (pakaste)
    1/2 
    sitruuna
    suolaa ja pippuria
    1 
    ps
     
    1 
    tl
     
    hienonnettua chiliä
    1 
    dl
     
    tuoretta korianteria

    Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

    Anna lisätietoja:
    * Pakollinen tieto
    * Pakollinen tieto