Kalafileetä & Mojo rojo –kastiketta

mojo rojo kastike ja kalafilee
25 min
kypsennysaika
3
Annokset
Kanariansaarilla kehitetty miellyttävän mausteinen mojo rojo -kastike sopii erinomaisesti niin alaskanseitin kuin turskan kanssa tarjottavaksi. Makuelämyksen täydentävät Finduksen Uuni- ja grillikasvikset.

Valmistus

  1. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia ja viimeistellä annoksen tuoreilla yrteillä.

  2. Kastike:

    1. Kuutioi leipä ja laita kulhoon. Pirskottele päälle viinietikka ja anna tekeytyä noin 5 min.
    2. Paloittele tomaatit ja paprika ja purista valkosipulinkynsi joukkoon. Hienonna ainekset sauvasekoittimella.
    3. Mausta kuminalla, cayennepippurilla ja suolalla. Lisää öljy hitaasti ja soseuta kastike sopivan paksuksi.
  3. Kalafileet:

    1. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Tiesitkö, että suola on kalan tärkein mauste ja tekee kalanlihasta mehukkaan?
    2. Ruskista voi paistinpannulla ja paista fileet kullanruskeiksi noin 5 min molemmin puolin. Voit myös grillata kalafileet.
  4. Paista kasvikset pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunissa tai grillissä. Tarjoa kalafileet kasvisten ja Mojo rojo –kastikkeen kanssa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
2-3 
kalafileetä (esim. alaskanseiti tai turska, n 150 g/hlö)
1 
rkl voita
Kastike: 
3 
viipaletta vaaleaa paahtoleipää
1,5 
rkl viinietikkaa
2 
tomaattia
1 
punainen paprika
1 
valkosipulinkynsi
½ 
tl
 
juustokuminaa
½ 
tl
 
cayennepippuria
1 
tl
 
suolaa
¼ 
dl
 
oliiviöljyä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

  • Mojo rojo
    Tekijä Birgit
    Tuo ei ole oikea mojo rojo, siinä ei käytetä leipää. Siinä on punaista chiliä, Valkosipulia, öljyä, omenaviinietikkaa, vettä, suolaa ja pippuria, ja ehkä jotain muuta. Olen tehnyt sitä n. 40 vuotta,.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille