3
Annokset
Suussa sulavan maukasta ja helppo valmistaa! Parmesanpossu on erinomainen vaihtoehto kaikenlaisiin ateriatarpeisiin. Lisukkeiksi suosittelemme paistovihanneksia sekä salaattia tai perunoita maun mukaan.
Valmistus
Sekoita jauhot, juustoraaste ja mausteet keskenään.
Kasta leikkeet kevyesti vatkattuun kananmunaan. Kasta sen jälkeen jauhojuustoseokseen.
Paista leikkeet kypsiksi pannulla n. 2 min molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia/perunaa. Viimeistele annos tuoreella lehtipersiljalla.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
3
porsaan ulkofileepihviä (à n. 150 g)
voita tai margariinia paistamiseen
tuoretta lehtipersiljaa
Panerointi:
1
kananmuna
½
dl
vehnäjauhoja
25
g
Parmesan-juustoraastetta
mustapippurirouhetta
grillimaustetta
suolaa