25 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalanuggetit jaSesam Wok Bali
Valmistus
- Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi ja sekoita joukkoon viinietikka, sokeri ja suola.
- Laita uuni päälle ja valmista kala pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä riisi.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa korkealla lämmöllä. Paista vihanneksia noin 5–6 minuuttia. Laske lämpöä, lisää kastike ja kuumenna.
- Annostele riisi lautaselle. Aseta wokvihanneksia ja punakaalia omiksi kasoiksi riisin päälle. Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja asettele annoksen päälle.
- Tarjoile kimchimajoneesin kera ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
Fish & Crisp kalanuggetit MSC 245g, pakaste
4
annosta keitettyä riisiä
100
g
punakaalia
1
rkl
viinietikkaa
½
rkl
sokeria
0,25
rkl
suolaa
3
rkl
soijaa
1
rkl
riisi- tai balsamiviinietikkaa
1
rkl
kalakastiketta
1
rkl
sokeria
1
tl
seesamiöljyä
1
tl
hienonnettua punaista chiliä tai chilihiutaleita
2
rkl
öljyä
450
g
1
ruukku korianteria
4
rkl
kimchimajoneesia tai muuta kylmää kastiketta