Valmistus
Aloita valmistamalla ruusukaalislaw. Ryöppää ruusukaalipakaste 1 minuutin ajan ja jäähdytä heti kylmässä vedessä. Siivilöi vesi pois ja leikkaa ruusukaalit neljään lohkoon. Sekoita ruusukaalislawn ainekset: ruusukaalilohkot, majoneesi, ohueksi leikattu punasipuli, suikaloitu lipstikka ja suola keskenään. Jätä maustumaan 15 minuutiksi.
Valmista seuraavaksi sitruunapikkelöity fenkoli. Sekoita sitruunamehu, sokeri ja Santa Marian pöytäsuola tasaiseksi liemeksi. Yhdistä ohueksi viipaloitu fenkoli ja valmistamasi pikkeliliemi. Anna maustua 15 minuuttia.
Valmista nyt tilli-maustekurkkumajoneesi. Sekoita tilli-maustekurkkumajoneesin raaka-aineet keskenään ja jätä maustumaan 15 minuutiksi.
- Valmista Findus Pommes Noisettes -perunat ohjeen mukaan uunissa.
- Valmista avonaiset kalahampurilaiset. Paista paistinpannulla Finduksen kalapihvit kypsiksi. Revi paistetut kalapihvit palasiksi ja mausta Santa Maria pöytäsuolalla.
Kokoa kalaisat avohampurilaiset: avoimelle hampurilaissämpylälle kokoa revittyä kalapihviä, tammenlehväsalaattia, tilli-maustekurkkumajoneesia ja pikkelöityä fenkolia. Nauti!