Risto Mikkolan maki-sushimunakasrullat

4
Annokset

Valmistus

    Sushisojja

    Pikamajoneesi

    Maki-sushimunakasrullat

    1. Tonnikalamajoneesi valmistuu sekoittamalla pikamajoneesi, Calvo-tonnikala ja ruokalusikallinen valmista wasabia keskenään. Aseta valmis tonnikalamajoneesi nyt maustumaan.

    2. Valmista sitten paistetut munakkaat sekoittamalla kanamunat hyvin kulhossa. Lisää kulhoon munakkaan muut raaka-aineet: soijakastike, riisiviinietikka, sokeri ja rypsiöljy. Sekoita ainekset hyvin. Paista

      paistinpannulla keskilämmöllä valmiiksi ohut munakas.

    3. Seuraavaksi kypsennä Findus Thai Wok Style-pakastevihannekset rypsiöjyssä. Mausta wokki Santa Maria Fajitas Spice Mix-mausteseoksella. Seuraavaksi kypsennä Finduksen kalanugetit ja kalafileet.

    Ainesosat

    Ainesosien luettelo

    4 
    kpl
     
    kananmuna
    1 
    rkl
     
    soijakastiketta
    1 
    rkl
     
    riisiviinietikkaa
    1 
    rkl
     
    sokeria
    2 
    rkl
     
    rypsiöljyä
    52 
    g
     
    Calvo tonnikala auringonkukkaöljyssä
    50 
    g
     
    majoneesia
    1 
    rkl
     
    wasabia
    650 
    g
     
    Wok Classic Style 450g, pakaste
    1 
    pkt
     
    Santa Maria TexMex Fajita Spice Mix mausteseosta
    0,5 
    dl
     
    rypsiöljyä
    1 
    tuubi wasabia
    8 
    dl
     
    sushiriisiä, kypsää
    2 
    kpl
     
    Fish & Crisp kalanuggetit MSC 245g, pakaste
    2 
    kpl
     
    Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
    2 
    dl
     
    valmistamaasi tonnikalamajoneesia
    2 
    rkl
     
    Santa Maria seesaminsiemen, musta
    2 
    rkl
     
    Santa Maria seesaminsiemen, vaalea

    Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

    Anna lisätietoja:
    * Pakollinen tieto
    * Pakollinen tieto