4
Annokset
Valmistus
Sushisojja
Pikamajoneesi
Maki-sushimunakasrullat
Tonnikalamajoneesi valmistuu sekoittamalla pikamajoneesi, Calvo-tonnikala ja ruokalusikallinen valmista wasabia keskenään. Aseta valmis tonnikalamajoneesi nyt maustumaan.
Valmista sitten paistetut munakkaat sekoittamalla kanamunat hyvin kulhossa. Lisää kulhoon munakkaan muut raaka-aineet: soijakastike, riisiviinietikka, sokeri ja rypsiöljy. Sekoita ainekset hyvin. Paista
paistinpannulla keskilämmöllä valmiiksi ohut munakas.
Seuraavaksi kypsennä Findus Thai Wok Style-pakastevihannekset rypsiöjyssä. Mausta wokki Santa Maria Fajitas Spice Mix-mausteseoksella. Seuraavaksi kypsennä Finduksen kalanugetit ja kalafileet.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
4
kpl
kananmuna
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
sokeria
2
rkl
rypsiöljyä
52
g
Calvo tonnikala auringonkukkaöljyssä
50
g
majoneesia
1
rkl
wasabia
650
g
Wok Classic Style 450g, pakaste
1
pkt
Santa Maria TexMex Fajita Spice Mix mausteseosta
0,5
dl
rypsiöljyä
1
tuubi wasabia
8
dl
sushiriisiä, kypsää
2
kpl
Fish & Crisp kalanuggetit MSC 245g, pakaste
2
kpl
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
2
dl
valmistamaasi tonnikalamajoneesia
2
rkl
Santa Maria seesaminsiemen, musta
2
rkl
Santa Maria seesaminsiemen, vaalea