4
Annokset
Valmistus
- Ruskista kanan fileesuikaleet paistinpannulla rypsiöljyssä ja mausta Santa Maria TexMex Taco Spice Mix VAI Fajita Spice Mix mausteseoksella.
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä La Molisana Caserecce pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Sekoita kulhossa maito, kanamunat, Santa Maria TexMex Taco Sauce Medium salsakastike ja suola.
- Koristele valmis makaronilaatikko tuoreella korianterilla ja limelohkoilla.
Paista makaronilaatikkoa uunin alaosassa 175 asteessa 50 minuuttia. Voit myös paistaa makaronilaatikon kypsäksi Air Fryerissä.
- Yhdistä valutettu pasta, kanan fileesuikaleet ja 2 dl cheddarjuustoraastetta yhdessä isossa uunivuoassa. Kaada päälle salsakastikkeella maustettu munamaito ja sekoita.
- Sekoita loppu cheddarjuustoraaste ja Santa Maria TexMex Salted Tortilla Chips nachomuru keskenään ja ripottele seos ”makaronilaatikon” pinnalle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
500
g
La Molisana Caserecce pastaa
400
g
kanan fileesuikaleita
450
g
Wok Classic Style 450g, pakaste
280
g
Santa Maria TexMex Taco Sauce Medium salsakastike
180
g
Tulip pekonia
6
dl
maitoa
3
kpl
kananmuna
4
dl
cheddarjuusto-raastetta
1
tl
Santa Maria pöytäsuolaa
4
dl
Santa Maria Tortilla Chips Salted muruja
3
dl
korianteria hienonnettuna
1
kpl
lime lohkoina
1
Santa Maria TexMex Taco Spice Mix mausteseos VAI Fajitas Spice Mix