10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Vegepuikot pestopastalla, nopea ja helppo kasvispuikkoresepti!
Tämä maukas, pinaattinen pennepasta-ateria on maustettu chilillä ja paprikalla, päällä rapeita kasvispuikkoja ja punaista pestoa. Se sopii loistavasti kiireisempäänkin päivään, kun aikaa ei ole hukattavaksi.
Valmistus
- Laita pasta keittymään.
- Noudata Green Cuisine Vegepuikkojen valmistusohjetta (huomioithan ajoituksessa, että näiden kasvispuikkojen valmistusaika uunissa on noin 12–15 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta vain 6–8 minuuttia paistinpannulla).
- Pilko sipuli, valkosipuli ja chili, ja suikaloi paprikat ohuiksi suikaleiksi.
- Freesaa kevyesti sipuli, valkosipuli, chili ja paprika oliiviöljyssä ilman, että ne ruskistuvat.
- Lisää pinaatti ja anna hautua 2–3 minuuttia.
- Lisää ruokakerma, kiehauta ja anna hautua vielä 3 minuuttia.
- Sekoita joukkoon pasta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää myös valmis pesto.
Tarjoiluehdotukset
- Lisää päälle tuoretta basilikaa. Reseptistä saa helposti vegaanisen käyttämällä kaurapohjaista ruokakermaa.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Vegepuikot
40
g
itsetehtyä tai valmista punaista pestoa
400-500
g
pennepastaa
200
g
pinaatinlehtiä tuoreena tai pakasteena
2
rkl
oliiviöljyä
Puolikas keltainen sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
dl
ruokakermaa
1
punainen paprika
1
pieni punainen chili
Suolaa ja pippuria