Vegepuikot & pasta pinaatilla ja chilillä

Vegepuikot & pasta pinaatilla ja chilillä
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Vegepuikot pestopastalla, nopea ja helppo kasvispuikkoresepti!

Tämä maukas, pinaattinen pennepasta-ateria on maustettu chilillä ja paprikalla, päällä rapeita kasvispuikkoja ja punaista pestoa. Se sopii loistavasti kiireisempäänkin päivään, kun aikaa ei ole hukattavaksi.

Valmistus

  1. Laita pasta keittymään.
  2. Noudata Green Cuisine Vegepuikkojen valmistusohjetta (huomioithan ajoituksessa, että näiden kasvispuikkojen valmistusaika uunissa on noin 12–15 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta vain 6–8 minuuttia paistinpannulla).
  3. Pilko sipuli, valkosipuli ja chili, ja suikaloi paprikat ohuiksi suikaleiksi.
  4. Freesaa kevyesti sipuli, valkosipuli, chili ja paprika oliiviöljyssä ilman, että ne ruskistuvat.
  5. Lisää pinaatti ja anna hautua 2–3 minuuttia.
  6. Lisää ruokakerma, kiehauta ja anna hautua vielä 3 minuuttia.
  7. Sekoita joukkoon pasta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää myös valmis pesto.

Tarjoiluehdotukset

  • Lisää päälle tuoretta basilikaa. Reseptistä saa helposti vegaanisen käyttämällä kaurapohjaista ruokakermaa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Vegepuikot
40 
g
 
itsetehtyä tai valmista punaista pestoa
400-500 
g
 
pennepastaa
200 
g
 
pinaatinlehtiä tuoreena tai pakasteena
2 
rkl
 
oliiviöljyä
Puolikas keltainen sipuli
2 
valkosipulinkynttä
2 
dl
 
ruokakermaa
1 
punainen paprika
1 
pieni punainen chili
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Maistuvia vaihtoehtoja