Illallinen muuttuu yhtäkkiä eksoottisemmaksi, kun curryn huumaava tuoksu houkuttelee ruokailijoita pöydän ääreen ja laitat lautaselle herkullisia lasinuudeleita. Tässä wokreseptissä on paljon makua, joka tulee rapeista vihanneksista ja punaisesta currytahnasta. Resepti valmistuu todella kätevästi alle puolessa tunnissa! Tofun sijasta voit käyttää reseptissä esimerkiksi Quornia, kalaa, jättikatkarapuja tai lihaa oman makusi mukaan.
Valmistus
Keitä nuudelit pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
Leikkaa tofu ja sekoita punaisen currytahnan kanssa. Paista pienessä määrässä rypsiöljyä paistinpannussa ja aseta tofu sivuun odottamaan.
Kuumenna öljyä uudessa paistinpannussa ja lisää wok punaisen currytahnan kanssa. Keitä korkealla lämmöllä, kunnes kastike on sulanut kokonaan. Sekoita tasaisesti koko paistamisen ajan. Käännä liesi keskilämmölle ja jatka keittämistä noin. 5-6 minuuttia. Lisää paistettu tofu samalle pannulle vihannesten ja kastikkeen kanssa, kun ruoka on lähes valmis.
Tarjoile wokia ja kastiketta tofun ja nuudeleiden kanssa. Nauti ruoasta!
Tarjoiluehdotukset
Lisää annoksiin ripaus soijakastiketta, vastapuristettua limemehua ja thaibasilikaa. Kaivatessasi ruokaan hieman tulisuutta, voit lisätä lautasille myös makeaa chilikastiketta tai tuoretta punaista chiliä hienonnettuna.
Vinkki: Voit halutessasi korvata nuudelit tuoksuvalla jasmiiniriisillä. Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan.