Provance Style -unni- ja grillikasviksia flap steak -pihvin ja tryffelimajoneesin kera

5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Hiero lihan pintaan öljyä. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla. Paista öljyn ja voin sekoituksessa, johon on lisätty valkosipulinkynsi. 

  2. Sekoita majoneesin joukkoon hienonnettu rakuuna, tryffeliöljy, suola ja pippuri. 

  3. Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan.  

  4. Kypsennä lihan sisälämpötilaksi 56–57 astetta. Aseta liha folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia ennen leikkaamista ohuiksi siivuiksi. 

Tarjoiluehdotukset

  • Vinkki! Tuunaa uunikasvikset sekoittamalla kypsennyksen jälkeen joukkoon 100 g tuoretta rucolaa ennen tarjoilua.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
kg/2 pussia
 
Findus Provence Style -uuni- jagrillikasviksia 
400 
g
 
flap steak -pihvejä 
2 
rkl
 
rapsiöljyä
1 
tl
 
timjamia 
1  
valkosipulinkynsi 
 
suolaa ja pippuria 
 
voita ja öljyä paistamiseen 
 
Tryffelimajoneesi:
1,5 
dl
 
majoneesia 
0,5 
tl
 
tryffeliöljyä
1 
rkl
 
tuoretta tai/0,5 rkl kuivattua rakuunaa
 
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto