Lohiwokki

hot red curry kana
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Lohiwok

Tätä helppoa wokreseptiä voi muunnella loputtomiin. Voit käyttää sitä pohjana erilaisiin resepteihin korvaamalla esimerkiksi lohen scampi-sienillä, kanalla tai vaikka tofulla, jos haluat vegaanisen vaihtoehdon. Paista vihannekset nopeasti kuumalla pannulla, lisää wokkastiketta tai mausteita makusi mukaan.

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 250°C.
  2. Mausta lohikuutiot sitruunapippurilla, paista kuivassa pannussa 2 minuuttia molemmin puolin.
  3. Laita lohikuutiot vuokaan ja paista uunissa 8 minuuttia.
  4. Wokkaa vihannekset kuumassa pannussa 5–6 minuuttia.
  5. Raasta puolet sitruunankuoresta ja purista sitruunan mehu. Sekoita kuori ja mehu wokkiin.
  6. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.
  7. Sekoita pinaatinlehdet wokin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
1 
ps
 
1 
rkl
 
sitruunapippuria
Suolaa
1 
sitruuna
1 
rkl
 
öljyä
50 
g
 
pinaatinlehtiä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto