20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Lohiwok
Tätä helppoa wokreseptiä voi muunnella loputtomiin. Voit käyttää sitä pohjana erilaisiin resepteihin korvaamalla esimerkiksi lohen scampi-sienillä, kanalla tai vaikka tofulla, jos haluat vegaanisen vaihtoehdon. Paista vihannekset nopeasti kuumalla pannulla, lisää wokkastiketta tai mausteita makusi mukaan.
Valmistus
- Esilämmitä uuni 250°C.
- Mausta lohikuutiot sitruunapippurilla, paista kuivassa pannussa 2 minuuttia molemmin puolin.
- Laita lohikuutiot vuokaan ja paista uunissa 8 minuuttia.
- Wokkaa vihannekset kuumassa pannussa 5–6 minuuttia.
- Raasta puolet sitruunankuoresta ja purista sitruunan mehu. Sekoita kuori ja mehu wokkiin.
- Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.
- Sekoita pinaatinlehdet wokin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
ps
1
ps
1
rkl
sitruunapippuria
Suolaa
1
sitruuna
1
rkl
öljyä
50
g
pinaatinlehtiä