Valmistus
VALMISTUS JÄISENÄ
KIERTOILMAUUNI: 210°C n. 40 min
(UUNI 210°C n. 45 minuuttia)
1. Esilämmitä uuni 210°C:een.
2 Laita jäinen kala vuoassaan ritilälle uunin keskiosaan.
3. Paista n. 40 min kiertoilmauunissa (n. 45 min uunissa) kunnes pinta on saanut kullanruskean sävyn.
KUUMENNETTAVA.
Varmista ennen tarjoilua, että ruoka on kauttaaltaan kuumentunut.
Ainekset
Alaskanseiti* (KALA) 71 % (*Theragra chalcogramma*), vesi, rapsiöljy, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, mausteet (paprikajauhe, kurkuma,hiiva, suola) 6 %, sipuli, tiivisteestä valmistettu sitruunamehu 1,5 %, persilja 1 %, suola, MUNAJAUHE, tärkkelys (maissi, riisi), mausteet(paprikajauhe, sipulijauhe, valkosipulijauhe)).*Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä.
Allergeenit
Pakkausmerkinnät
MSC-sertifioitu kala
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 628 kJ |
energiaa (kcal) | 150 kcal |
rasvaa | 8,7 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,7 g |
hiilihydraatti | 5 g |
josta sokereita < | 0,5 g |
ravintokuitua < | 0,5 g |
proteiinia | 13 g |
suola | 1,1 g |
jodi | 65 µg |