Kullanrapeat kalafileet Sitruuna & persilja

kullanrapeat kalafileet sitruuna persilja
Suomalaisten rakastama klassikko! Findus Sitruunalla ja persiljalla maustetut Kullanrapeat kalafileet on valmistettu vastuullisesti pyydetystä alaskanseitifileestä ja leivitetty rapeiksi. Kullanrapeissa kalafileissä on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa ja tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Maukkaimman lopputuloksen saat, kun valmistat kalafileet uunissa rasvaa lisäämättä.

Valmistus

UUNI:
Lämmitä uuni 250°C. Paista jäiset kalat uuninkestävässä vuoassa tai uunipellillä leivinpaperin päällä 15-18 minuuttia.

PAISTINPANNU:
Paista kalafileitä pienessä määrässä voita tai öljyä 12-15 minuuttia keskilämmöllä. Kääntele silloin tällöin.

Valmistusaika saattaa vaihdella laitekohtaisesti.

Ainekset

ALASKANSEITIFILEE* (Theragra chalcogramma) 56 %, VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, vesi, maissijauho, maissitärkkelys, suola, sokeri, VEHNÄKUITU, sitruunajauhe, rypälesokeri, valkosipulijauhe, persilja, sipulijauhe, pippuri, sitruunaöljy, kurkuma, sitruunaruohoöljy ja persiljauute. *Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä. Saattaa sisältää ruotoja.

Allergeenit

Gluteeni
Kala

Pakkausmerkinnät

MSC-sertifioitu kala

MSC-sertifioitu kala

Sydänmerkki

Sydänmerkki

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 946 kJ
energiaa (kcal) 226 kcal
rasvaa 12 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,9 g
hiilihydraattia 17 g
josta sokereita 1 g
ravintokuitua 1,1 g
proteiinia 12 g
suola 1 g

Lisää arvostelu

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

  • Kullanrapeat kalafileet sitruuna & persija
    Maukkaita!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • herkkua
    maistuu hyvältä kuin itsetehty, paljon helpompaa vain
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kullanrapeat
    Sopivasti sitruunaa ja persiljaa, rapea
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Herkullinen
    Todella hyvä ja mausteet kohdillaan. Keitettyjen pottujen tai muussin ja kasvisten kera.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Hyvää helposti
    Mainio resepti.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kallen lemppari
    Tämä on Kallen lempskari kala. Tosi hyvän makuinen. Voisi olla vielä parempi. Silti lempskari.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Herkullista
    Näistä saa tehtyä ihania fish&chips annoksia, Ihan parasta
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Niin herkulisia
    Herkullisia & helppoja, kuten toki muutkin Findus - tuotteet
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Paneroidut kalafileet
    Tekijä Anne aaltonen
    Niiiiiin hyväää
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kalatuotteet ⭐⭐⭐⭐⭐
    Kaikki Finduksen kalatuotteet ansaitsee viisi tähteä. Eron muihin huomaa heti.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Erinomaisia
    Meillä käytetään usein ja ovat maukkaita. Helpot "valmistaa" ja nopeasti syötävissä. Tykkään, tykkään, tykkään. 😍😘
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Helppo herkkuruoka
    Hyvää ja helppoa, toimii ilman kastikkeita sellaisenaan.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Superhyvä tuote!
    Erittäin maukas, helppo valmistaa, sopii tarjottavaksi monen lisukkeen kanssa.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kullanrapeat kalafileet
    paras omassa lajissaaa
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kullan rapeat kalafileet
    5 tähteä, sillä tällä tuotteella perheen lapset oppivat syömään kalaa.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Ruoka arvostelu
    Erittäin maukas ja edullinen ruoka, suosittelen maistamaan. Nam.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kullan rapeat kalafileet
    Hyviä
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kullanrapeat kalafileet
    Hyvä maku ja koostumus
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Todellaki herkullisia
    Annna 5 tähteä, kalafileet ovat arjen pelastus, helppo ja herkullinen ruoka!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Parhaita
    06.01.2024
    Tuli hyvä mieli kun söi
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille