Valmistus
MIKROAALTOUUNISSA (750W)
10-14 min
Leikkaa muovikelmuun pieni viilto ja kuumenna pakasteastiassa. Anna seistä muutama minuutti ennen tarjoilua.
KIERTOILMAUUNISSA 180°C:ssa
35-45 min.
Kypsennä pakasteena uunissa.
KUUMENNETTAVA
Valmistusaika voi vaihdella. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumentunut ennen tarjoilua.
Ainekset
Vegaaninen bolognese 65 %: Vesi, kesäkurpitsa, punainen paprika, rehydratoitu herneproteiini, sipuli, tomaattisose, murskattutomaatti, korppujauho (VEHNÄ), kasviöljy (rapsi, auringonkukka, oliivi, vaihtelevina osuuksina), suola, perunahiutaleet, VEHNÄGLUTEENI,stabilointiaine (metyyliselluloosa), omenasiiderietikka, OHRAMALLASUUTE, KAURAJAUHO, hernekuitu, yrtit (mm. rosmariini, basilika, timjami,oregano), KAURAPROTEIINI, valkoviini, porkkana, porkkanatäysmehutiiviste, mausteet (mm. muskottipähkinä, sarviapila, cayennepippuri),purjosipuli, palsternakka, valkokaali, valkosipuli, SELLERI, tomaatti, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet), maissitärkkelys, kuivatutpaprikahiutaleet. Keitetty pasta *35 %: Vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, kasviöljy (rapsi, auringonkukka, vaihtelevina osuuksina). Ateria sisältää 6%rehydratoitua herneproteiinia ja 110 g kasviksia. *Pasta saattaa sisältää jäämiä SOIJASTA ja KANANMUNASTA.
Allergeenit
Gluteeni |
Selleri |
Pakkausmerkinnät
VEGAANINEN ATERIA JOSSA HERNEPROTEIINIJAUHELIHAA, PASTAA, KESÄKURPITSAA, PIPPURIA JA SIPULIA, PAISTOVALMIS, PAKASTE
Vegaani
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 407 kJ |
energiaa (kcal) | 97 kcal |
rasvaa | 3,2 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,4 g |
hiilihydraatti | 12 g |
josta sokereita | 2,4 g |
ravintokuitua | 1,4 g |
proteiinia | 3,9 g |
suola | 0,47 g |