Green Cuisine vegaaniset puikot ovat vegaaninen vaihtoehto kalapuikoille. Ne ovat valmistettu riisilastuista ja paneroitu rapeilla leivänmuruilla. Proteiininlähteenä riisiproteiini, jossa hieman mukana myös vehnäproteiinia.
Valmistus
UUNISSA 230°C:ssa noin 12 minuuttia.
1. Kuumenna uuni 230°C:seen.
2. Aseta puikkot leivinpaperin päälle.
3: Paista uunin yläosassa n. 12 min. (10 min. kiertoilmauunissa)
4. Käännä puikkot ympäri puolen kypsennysajan jälkeen.
KUUMENNETTAVA
Valmistusaika voi vaihdella. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumentunut ennen tarjoilua.
Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä.
Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Ainekset
Riisihiutaleet, VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, VEHNÄGLUTEENI, perunatärkkelys, luontainen aromi, VEHNÄKUITU, suola, paprikajauhe, hiiva,kurkuma.
Allergeenit
Gluteeni |
Pakkausmerkinnät
Vegaanisia puikkoja riisihiutaleista, leivitetty korppujauholla, esipaistettu, pakaste
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 1073 kJ |
energiaa (kcal) | 257 kcal |
rasvaa | 13 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,9 g |
hiilihydraatti | 26 g |
josta sokereita | 1,7 g |
ravintokuitua | 2 g |
proteiinia | 7,9 g |
suola | 1,3 g |