Top 5 maistuvimmat uuniruokareseptit
Ruoan valmistaminen uunissa on helppoa ja vaivatonta, ja se myös tekee ruoasta mureaa ja tuo ruokaan maukasta paistopintaa. Uunissa loihdit alku- ja pääruokien lisäksi myös maistuvat lisukkeet, kuten ruusukaalit tai perunat. Ruoan paistumista odotellessa voitkin ottaa rennosti ja huokaista arjen kiireiden keskellä. Uunireseptejä voit hyödyntää helposti kaikkina vuodenaikoina ja eri aterioiden yhteydessä.
Arjen nopeana ja helppona lisukkeena kannattaa kokeilla maistuvia uuni- ja grillikasvissekoituksia, jotka sopivat niin lihan, kalan kuin kasvispihvien kylkeen.
Helppo uunikala parsakastikkeessa
Findusin uunikala kastikkeessa on maukas ja helppo tapa valmistaa kalaa.
Kalaa paistetaan uunissa 40 minuutin ajan. Lisukkeeksi perunoita, jotka maustetaan suolalla, pippurilla ja yrteillä. Lisää perunat uuniin kalan oheen.
Ripottele päälle parmesaania ennen tarjoilua ja nauti!
Kalaa ja kasviksia tomaattikastikkeessa
Terveellinen ja helppo kalaruoka syntyy uunivuoassa. Reseptiin kuuluu Uunivalmis kala tomaattikastikkeessa, lisukkeeksi tulee värikkäitä kasviksia. Voit hyödyntää reseptiin joko tuoreita kasviksia tai Findusin uuni- ja grillikasvissekoituksia oman maun mukaan.
Kaikki raaka-aineet laitetaan samaan uuniastiaan ja paistetaan uunissa 40 minuutin ajan. Halutessasi voit keittää oheen pastaa tai riisiä uunivuoan valmistuessa.
Uunikasviksia ja halloumia folionyytissä
Kasviksista tulee meheviä ja herkullisia rosmariinilla ja hunajalla höystettynä, halloumista tulee mukavaa suolaisuutta. Resepti valmistuu 30 minuutissa.
Voit varioida reseptiä helposti lisäämällä nyyttiin lihaa tai valmistamalla annokset grillissä uunin sijaan.
Pähkinä-broilerivartaita kasviksilla 25 minuutissa
Klassiset aasialaiset satay-kanavartaat saavat makunsa maapähkinäkastikkeesta.
Vartaat valmistuvat nopeasti uunissa.
Tarjoile vartaat uuni- ja grillikasvikset Texasin tapaan vihannesten kanssa.
Viimeistele annokset raikkaalla salaatilla ja tuoreilla yrteillä.
Pesto-mozzarella broilerirullat
Broilerirullat maustetaan sivelemällä niihin pestoa ja lisäämällä mozzarella-viipale.
Rullat pysyvät muodossaa coctailtikkujen avulla. Rullien lisukkeeksi valmistetaan Uuni- ja grillikasviksia Provencen tapaan.
Resepti valmistuu näppärästi alle puolessa tunnissa.