Naudanlihapyttipannu paistettujen sienten kera

naudanlihapyttipannu
5 min
valmistusaika
10 min
kypsennysaika
4
Annokset

Naudanlihapyttipannu on klassikko. Tarjoile se vaihteeksi paistettujen sienten ja parsakaalinuppujen kera. Viimeistele hyvällä majoneesikastikkeella.

Valmistus

  1. Paista pyttipannu pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

     

  2. Pilko parsakaali pieneksi. Paista sienet ja parsakaalit niin, että ne saavat kauniin värin.

     

     

     

  3. Valmista majoneesikastike sekoittamalla ainesosat keskenään. Sekoita sienet ja parsakaalit pyttipannun sekaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit myös paistaa kananmunan pyttipannun lisäkkeeksi.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
100 
g
 
herkkusieniä tai muita sieniä
150 
g
 
parsakaalia
2 
rkl
 
voita
suolaa ja pippuria
KASTIKE:
2 
dl
 
majoneesia
2 
dl
 
ranskankermaa
2-4 
rkl
 
chilikastiketta
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto