5 min
valmistusaika
10 min
kypsennysaika
4
Annokset
Naudanlihapyttipannu on klassikko. Tarjoile se vaihteeksi paistettujen sienten ja parsakaalinuppujen kera. Viimeistele hyvällä majoneesikastikkeella.
Valmistus
Paista pyttipannu pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Pilko parsakaali pieneksi. Paista sienet ja parsakaalit niin, että ne saavat kauniin värin.
Valmista majoneesikastike sekoittamalla ainesosat keskenään. Sekoita sienet ja parsakaalit pyttipannun sekaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.
Tarjoiluehdotukset
Voit myös paistaa kananmunan pyttipannun lisäkkeeksi.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
ps
100
g
herkkusieniä tai muita sieniä
150
g
parsakaalia
2
rkl
voita
suolaa ja pippuria
KASTIKE:
2
dl
majoneesia
2
dl
ranskankermaa
2-4
rkl
chilikastiketta
suolaa ja pippuria