0
Annokset
Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke
Kokeile rapeita Fish & Crisp -kalafileitä yhdessä suippokaalia, pinaattia, lehtikaalia sisältävän kasvislisukkeen kanssa.
Valmistus
Lämmitä uuni 180°C.
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Paista chili ja suippokaali ensin öljyssä ja lisää sitten lehtikaali sekä pinaatinlehdet. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes nesteet ovat haihtuneet.
Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoile kalan ja kasvislisukkeen kanssa tuoretta leipää.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
4
kpl
sitruunalohkoja
2-4
tl
150
g
suikaloitua suippokaalia
1
rkl
ruokaöljyä paistamiseen
150
g
pinaatinlehtiä
150
g
Hienonnettu lehtikaali
1 sitruunan raastettu kuori
suolaa ja pippuria