Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke

paneroitu kala ateria
0
Annokset

Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke

Kokeile rapeita Fish & Crisp -kalafileitä yhdessä suippokaalia, pinaattia, lehtikaalia sisältävän kasvislisukkeen kanssa.

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 180°C.

  2. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  3. Paista chili ja suippokaali ensin öljyssä ja lisää sitten lehtikaali sekä pinaatinlehdet. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes nesteet ovat haihtuneet.

     

     

  4. Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla.

Tarjoiluehdotukset

  • Tarjoile kalan ja kasvislisukkeen kanssa tuoretta leipää.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
4 
kpl
 
sitruunalohkoja
2-4 
tl
 
150 
g
 
suikaloitua suippokaalia
1 
rkl
 
ruokaöljyä paistamiseen
150 
g
 
pinaatinlehtiä
150 
g
 
Hienonnettu lehtikaali
1 sitruunan raastettu kuori
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto