Teresa Välimäen pehmäet tortillat Surf and turf

4
Annokset

Valmistus

  1. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja nokare voita. Revi Tulipin Pulled Pork nyhtöpossu paistinpannulle ja paista niin, että liha saa väriä ja makua. Mausta Santa Maria Taco Spice Mix mausteseoksella.
  2. Kokoa tortillalle avokado-ranskankermaa, tonnikalamajoneesia ja päälle nyhtöpossua tai kalaa. Viimeistele tuoreella korianterilla tai mintulla, limemehulla ja ranskankermalla.
  3. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja nokare voita. Lisää Santa Maria Taco Spice Mix mausteseos. Paista Findus KULLANRAPEAT kalafileet pannulla rapeaksi.
  4. Kuumenna tortillat mikrossa tai pannulla.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Santa Maria TexMex Tortillas White Corn maissitortilloja
1 
pkt
 
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g
500 
g
 
Tulip Pulled Pork nyhtöpossua
1 
pkt
 
Santa Maria TexMex Taco Spice Mix mausteseosta voita ja/tai öljyä paistamiseen

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto