Valmistus
- Nostele pellille viimeisenä kalanugetit. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min.
- Hienonna punasipuli ja puolita minitomaatit.
Levitä nachot leivinpaperilla peitetylle uunipellille tai isoon laakeaan uunivuokaan. Ripottele päälle sipulikuutiot ja tomaatin puolikkaat. Lisää pellille myös jalapeñoviipaleet ja kaprikset. Lusikoi pinnalle sinne tänne Santa Maria TexMex Chunky Salsa salsakastiketta ja ripottele pinnalle cheddarjuustoraaste.
Ota nachopelti uunista ja lusikoi päälle tonnikalacevicheä. Tarjoa tuoreiden yrttien, ranskankerman ja ekstrasalsakastikkeen kera.
Tee sillä välin tonnikalaceviche. Valuta tonnikala, laita se kulhoon ja riko rakenne haarukalla. Hienonna chilipalko ja valkosipulinkynsi ja lisää tonnikalan joukkoon. Lisää myös avokadokuutiot, Santa Marian TexMex Chunky Salsa, yrtit, limen mehu ja Santa Marian pöytäsuolaa sekä mustapippuria. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.