
10 min
valmistusaika
40 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tomaattista uunikalaa tagliatellepastan kera
Tarjoile täksi illaksi herkullista uunikalaamme, joka saa makunsa italialaistyylisestä tomaattikastikkeesta. Tarjoile tagliatellen ja peston kera ja lisää mukaan salaatti, jossa on kirsikkatomaatteja, parmesaania ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Valmistus
- Valmista kala uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeiden mukaan. Poista vesi ja lisää 4 ruokalusikallista pestoa.
- Pilko tomaatit, raasta parmesaanijuusto ja purista sitruunan mehu.
- Asettele salaatti kulhoon ja lisää sitruunamehu ja oliiviöljy. Ripottele päälle raastettu parmesaanijuusto ja lisää tomaatit sekä paahdetut pinjansiemenet. Viimeistele suolalla ja mustapippurilla.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
250
g
salaattisekoitusta
3
rkl
oliiviöljyä
20
kirsikkatomaattia
30
g
pinjansiemeniä
100
g
parmesaanijuustoa
1
sitruuna
500
g
tagliatellepastaa
Suolaa ja pippuria
Pestoa