15 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Rapeat kalafileet fetasalaatin kera
Tässä raikkaassa annoksessa rapeat, gluteenittomat kalafileet yhdistyvät salaatin ja fetan kanssa. Onko tässä sinulle sopiva lounasannos?
Valmistus
Valmista kalafilee pakkauksen ohjeiden mukaan.
Huuhtele papusekoitus ja irrota granaattiomenasta siemenet. Lisää papusekoitus pinaatin ja granaattiomenan siementen sekaan. Sekoita oliiviöljy sekä viinietikka ja kääntele salaatin sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Murenna fetajuusto ja sekoita ranskankerman kanssa.
Tarjoa salaatti kalafileiden ja feta-ranskankerman kanssa. Viimeistele basilikan lehdillä.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoa lisäksi hyvää, tuoretta leipää.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Gluteenittomat kalafileet MSC 340g
380
g
papusekoitusta (kypsä)
320
g
tuoretta pinaattia
1
granaattiomena
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
80
g
fetajuustoa
1,2
dl
ranskankermaa
tuoretta basilikaa
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Fish & Crisp ja vihreä kasvislisuke
Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa
45 min
Täysjyväinen kalakulho
50 min
Rapsakka kalakulho
45 min
Fish & Chips juuresranskalaisilla
1 h 30 min
Kalatacot
30 min
Paistetut Kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia
30 min
Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset
45 min
Rapea kalaburger
15 min
Sitruunaleikkeet, tomaatti-sipulivinegrettiä ja paahdettuja kaaleja
40 min
Täysjyvä kalafileet ja paahdettua sitruunaa
45 min