10 min
kypsennysaika
4
Annokset
Voit tehdä tulista chilidippiä helposti itse. Se on erinomaista paneroidun kalan kanssa, mutta sopii hyvin myös kanan seuraksi. Tai mikset kokeilisi sitä joko tacoihin tai dippinä kalapuikoille?
Valmistus
Yhdistä ranskankerma ja sriracha-kastike.
Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
Sekoita joukkoon hienonnettua chiliä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.
Laita dippi kylmään ennen tarjoilua.
Tarjoiluehdotukset
Käytä kevytranskankermaa tai kevytkermaviiliä, jos haluat hieman kevyemmän version.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
dl
ranskankermaa
1
tl
sriracha-kastiketta
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1
tl
1
rkl
hienonnettua persiljaa