Tulinen chilidippi

chiliremulade
10 min
kypsennysaika
4
Annokset

Voit tehdä tulista chilidippiä helposti itse. Se on erinomaista paneroidun kalan kanssa, mutta sopii hyvin myös kanan seuraksi. Tai mikset kokeilisi sitä joko tacoihin tai dippinä kalapuikoille?

Valmistus

  1. Yhdistä ranskankerma ja sriracha-kastike.

  2. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita joukkoon hienonnettua chiliä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

  4. Laita dippi kylmään ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotukset

  • Käytä kevytranskankermaa tai kevytkermaviiliä, jos haluat hieman kevyemmän version.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
dl
 
ranskankermaa
1 
tl
 
sriracha-kastiketta
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1 
tl
 
1 
rkl
 
hienonnettua persiljaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto