Valmistus
Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään.
Lisää limemehu, sinappi ja curry.
Raasta omena. Sekoita majoneesin ja ranskankerman joukkoon kurkkusalaatti tai hienonnettu maustekurkku sekä raastettu omena. Mausta persiljalla oman maun mukaan.
Anna viilentyä jääkaapissa 30 min ennen tarjoilua.
Tarjoiluehdotukset
Vieläkin helpompi tapa tehdä remoulade-kastiketta on sekoittaa yhteen majoneesia ja maustekurkun paloja. Voit sekoittaa joukkoon myös vähän hienonnettua persiljaa.
Remoulade-kastike sopii hyvin yhteen paitsi fish&chipsien, myös muiden meren antimien kanssa, olivatpa ne sitten leivitettyjä tai ei. Kokeile kastiketta vaikkapa siian kanssa tai kalaburgerin kastikkeena!
Tiesitkö, että remoulade on suosittu dippi myös leivälle. Testaa kastiketta vaikkapa vaalean leivän ja paahtopaistisiivun kera.
- Remoulade on klassinen, ranskalaisessa keittiössä kehitetty kylmä kastike, ja se on läheistä sukua tartar-kastikkeelle. Alun perin kastike kehitettiin etenkin liharuoille, mutta nykyään se on erityisen suosittu kalaruokien kanssa, ja sitä käytetään usein myös dippinä tai maustekastikkeena. Remouladea käytetään ja varioidaan usein myös yhdysvaltalaisen ruokakulttuurin kreolikeittiössä, joka onkin osa ”Lousianalaista keittiötä” mikä taas perustuu monin osin ranskalaisiin vaikutteisiin.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Mitä mieltä asiakkaamme ovat
-
Hyvä ja helppo08.01.2024Maukas ja nopea kastike, jolla saa kiireisenä iltana nostettua arkiset kalapuikot uudelle tasolle mutta sopii myös vähän fiinimpien ruokalajien kaveriksi!Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille