Pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella

Vegepuikot & pasta pinaatilla ja chilillä
20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella

Maukkaat rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja bulgurilla. Paahdetut tomaatit ja kermainen basilikakastike sopivat loistavasti Findusin rapeiden Pinaattipuikkojen kanssa. Korppujauhot tekevät Pinaattipuikoista erityisen hyviä ja rapeita.

Valmistus

  1. Lämmitä uunin grillivastus.
  2. Leikkaa tomaatit puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan öljyn, viinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Grillaa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 8–10 minuuttia.
  3. Ota tomaatit uunista ja ripottele niiden päälle oreganoa ja timjamia.
  4. Laske uunin lämpötilaa ja valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Keitä kvinoa ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Sekoita basilikakastikkeen ainekset ja siirrä sivuun odottamaan.
  7. Sekoita keitetty kvinoa ja bulgur keskenään ja annostele lautasille.
  8. Laita sitten Pinaattipuikot ja paahdetut tomaatit lautasille.
  9. Annostele basilikakastike lautasille tai tarjoile erikseen.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
3 
dl
 
punaista kvinoaa
3 
dl
 
bulguria
1 
kasvisliemikuutio
250 
g
 
cocktailtomaatteja
1 
rkl
 
viinietikkaa
Suolaa ja pippuria
1 
rkl
 
rapsiöljyä
0.5 
rkl
 
kuivattua oreganoa
0.5 
rkl
 
kuivattua timjamia
- Basilikakastike:
0.5 
dl
 
smetanaa
1 
sitruunan mehu
Hienonnettua basilikaa
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto