20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella
Maukkaat rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja bulgurilla. Paahdetut tomaatit ja kermainen basilikakastike sopivat loistavasti Findusin rapeiden Pinaattipuikkojen kanssa. Korppujauhot tekevät Pinaattipuikoista erityisen hyviä ja rapeita.
Valmistus
- Lämmitä uunin grillivastus.
- Leikkaa tomaatit puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan öljyn, viinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Grillaa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 8–10 minuuttia.
- Ota tomaatit uunista ja ripottele niiden päälle oreganoa ja timjamia.
- Laske uunin lämpötilaa ja valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä kvinoa ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita basilikakastikkeen ainekset ja siirrä sivuun odottamaan.
- Sekoita keitetty kvinoa ja bulgur keskenään ja annostele lautasille.
- Laita sitten Pinaattipuikot ja paahdetut tomaatit lautasille.
- Annostele basilikakastike lautasille tai tarjoile erikseen.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
3
dl
punaista kvinoaa
3
dl
bulguria
1
kasvisliemikuutio
250
g
cocktailtomaatteja
1
rkl
viinietikkaa
Suolaa ja pippuria
1
rkl
rapsiöljyä
0.5
rkl
kuivattua oreganoa
0.5
rkl
kuivattua timjamia
- Basilikakastike:
0.5
dl
smetanaa
1
sitruunan mehu
Hienonnettua basilikaa
Suolaa ja pippuria