Pinaattipuikot parsakaaliriisillä ja punaisella currykastikkeella

Vegepuikot & pasta pinaatilla ja chilillä
20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Rapeat pinaattipuikot parsakaalilla ja romanescolla

Maukkaan rapeat Pinaattipuikot on täytetty täyteläisellä pinaatilla. Lisää viikon ruokalistaan saadaksesi ruokavalioosi lisää vihanneksia ja A-vitamiinia. Tarjoa parsakaaliriisin ja maukkaan punaisen currykastikkeen kanssa.

Valmistus

  1. Valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä riisi.
  3. Leikkaa romanesco paloiksi. Laita parsakaali ja romanesco kiehumaan riisin kiehumisen viimeisen 5 minuutin ajaksi.
  4. Keitä kastikkeen ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita kasvikset riisiin. Mausta riisi ja kasvikset punaisella currykastikkeella ja lisää Pinaattipuikot annoksen päälle.

Tarjoiluehdotukset

  • Tarjoa maukkaan salaatin kanssa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
3 
dl
 
keittämätöntä riisiä
150 
g
 
parsakaalia
150 
g
 
romanescoa
- Punainen currykastike:
2 
dl
 
kookosmaitoa
1–2 
rkl
 
punaista currytahnaa
3 
dl
 
kasvislientä
1 
rkl
 
maissitärkkelystä
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto