Mediterranean Style -uuni- ja grillikasviksia, fetajuustoa, belugalinssejä ja pinaattia

Kasvissyöjä
20 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Keitä linssit pakkauksen ohjeiden mukaan.  

  2. Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan.

  3. Ota vihannekset uunista ja kääntele niiden joukkoon belugalinssit ja pinaatti. Murskaa päälle fetajuustoa ja jauha muutama kierros pippuria myllystä juuston päälle.

  4. Tarjoile sellaisenaan tai lihan, kalan tai kasvisruokien kera. 

Ainesosat

Ainesosien luettelo

100 
g
 
tuoretta pinaattia 
1 
kg/2 pussia
 
Findus Mediterranean Style -uuni- ja grillikasviksia 
2 
pkt/300 g
 
fetajuustoa  
1 
dl
 
kypsiä belugalinssejä
 
Mustapippuria  

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto