Kalapuikot maistuvat myös texmex-tyyliin! Kääri kalapuikot tomaattisalsan ja guacamolen kanssa meheviksi burritoiksi.
Valmistus
Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
TOMAATTISALSA: Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Poista siemenet chileistä ja leikkaa pieneksi. Laita monitoimikoneeseen muiden ainesosien kanssa ja pidä konetta päällä kunnes kaikki on sekoittunut. Voit tehdä salsan etukäteen edellisenä päivänä, kun säilytät sen kylmässä.
GUACAMOLE: Poista avokadon kivi ja hienonna hedelmän sisus. Sekoita muiden ainesosien kanssa paksuksi dippikastikkeeksi.
Täytä tortillaletut revityllä jäävuorisalaatilla, maissilla, tomaattisalsalla ja guacamolella.
Lisää mukaan lämpimät kalapuikot. Tarjoile ja nauti!