Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Kalapuikko-avokado cocktailwrapit
30 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.

Valmistus

  1. Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

  2. Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 

  3. Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalapukot ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
4 
tortillalettua
1 
jääsalaatti
1 
avokado
 
suikaleina
100 
g
 
pehmeää fetaa
2 
tomaattia viipaleina 
4 
rkl
 
 
AVOKADOTAHNA:
1 
avokado
2-3 
jalopeno
 
viipaleina
1 
dl
 
ranskankermaa
1 
tl
 
suolaa
1/2 
limen mehu

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto