30 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.
Valmistus
Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalapukot ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
4
tortillalettua
1
jääsalaatti
1
avokado
suikaleina
100
g
pehmeää fetaa
2
tomaattia viipaleina
4
rkl
AVOKADOTAHNA:
1
avokado
2-3
jalopeno
viipaleina
1
dl
ranskankermaa
1
tl
suolaa
1/2
limen mehu