Kalapuikkopatonki

kalapuikko leipä
5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Oletko kokeillut kalapuikkopatonkia? Se on herkullinen tapa syödä enemmän kalaa. Täytä patonki kalapuikoilla, tuoreella salaatilla ja yrttikastikkeella - kokeile vaikka lounaaksi!

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  2. Pese ja revi salaatti sekä siivuta kurkku.

  3. Kuumenna yrtit, anna jäähtyä ja sekoita ranskankermaan. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

  4. Puolita ja halkaise patongit. Täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, kalapuikoilla ja yrttikastikkeella. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

  • Patongin sijasta voit käyttää isoja sämpylöitä.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Filee kalapuikot MSC 450g
2 
patonkia tai 4 isoa sämpylää
1 
prk ranskankermaa
1 
pkt
 
1 
pkt
 
1 
ps
 
salaattisekoitusta
1/2 
kurkku

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto