5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Oletko kokeillut kalapuikkopatonkia? Se on herkullinen tapa syödä enemmän kalaa. Täytä patonki kalapuikoilla, tuoreella salaatilla ja yrttikastikkeella - kokeile vaikka lounaaksi!
Valmistus
Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Pese ja revi salaatti sekä siivuta kurkku.
Kuumenna yrtit, anna jäähtyä ja sekoita ranskankermaan. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Puolita ja halkaise patongit. Täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, kalapuikoilla ja yrttikastikkeella. Hyvää ruokahalua!
Tarjoiluehdotukset
- Patongin sijasta voit käyttää isoja sämpylöitä.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot MSC 450g
2
patonkia tai 4 isoa sämpylää
1
prk ranskankermaa
1
pkt
1
pkt
1
ps
salaattisekoitusta
1/2
kurkku