Kalapuikkoleipä jogurttidipillä

kalapuikkoja leivän sisällä
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
1
Tarjoilu
Tässä on helppo ja herkullinen iltapala! Täytä muhkea sämpylä kalapuikoilla ja raikkaalla jogurttikastikkeella.

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Irrota basilikan lehdet, hienonna ja sekoita jogurtin sekaan.

  3. Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele halutessasi. Täytä pohjapala kalapuikoilla ja tomaattiviipaleilla. Valuta päälle jogurttikastiketta ja laita kansipala päälle.

Tarjoiluehdotukset

  • Basilikan sijasta voit kokeilla myös muita yrttejä, esim. tilliä.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

3 
sämpylää
6 
rkl
 
maustamatonta jogurttia
1 
rkl
 
basilikan lehtiä
1 
pkt
 
Filee kalapuikot
2 
tomaattia

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto