5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
1
Tarjoilu
Tässä on helppo ja herkullinen iltapala! Täytä muhkea sämpylä kalapuikoilla ja raikkaalla jogurttikastikkeella.
Valmistus
Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Irrota basilikan lehdet, hienonna ja sekoita jogurtin sekaan.
Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele halutessasi. Täytä pohjapala kalapuikoilla ja tomaattiviipaleilla. Valuta päälle jogurttikastiketta ja laita kansipala päälle.
Tarjoiluehdotukset
Basilikan sijasta voit kokeilla myös muita yrttejä, esim. tilliä.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
3
sämpylää
6
rkl
maustamatonta jogurttia
1
rkl
basilikan lehtiä
1
pkt
Filee kalapuikot
2
tomaattia