Kalapuikkoleipä italialaiseen tyyliin

Broodje Visstick Italiaanse bol
5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tee makumatka Italiaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, pestolla, mozzarellalla ja tomaateilla sekä viimeistele basilikan lehdillä.

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele ne paksulla kerroksella pestoa.

  3. Viipaloi mozzarellat ja kirsikkatomaatit.

  4. Täytä sämpylät kalapuikoilla, mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla.

  5. Viimeistele muutamalla basilikanlehdellä.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
4 
isoa sämpylää
1 prk 
vihreää pestoa
250 
g
 
kirsikkatomaatteja
250 
g
 
mozzarellaa
1 ruukku 
tuoretta basilikaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto