5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tee makumatka Italiaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, pestolla, mozzarellalla ja tomaateilla sekä viimeistele basilikan lehdillä.
Valmistus
Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele ne paksulla kerroksella pestoa.
Viipaloi mozzarellat ja kirsikkatomaatit.
Täytä sämpylät kalapuikoilla, mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla.
Viimeistele muutamalla basilikanlehdellä.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
4
isoa sämpylää
1 prk
vihreää pestoa
250
g
kirsikkatomaatteja
250
g
mozzarellaa
1 ruukku
tuoretta basilikaa