Valmistus
Lämmitä uuni 225°C. Paista jäiset kalafileet uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
Sekoita sriracha- tai tabascokastike kermaviiliin ja mausta suolalla.
Lämmitä tortillat ja lisää salaatti, kuutioitu mango, viipaloitu avokado sekä punasipuli. Kaada kastiketta täytteiden päälle.
Viipaloi paistetut kalafileet ja lisää muiden täytteiden päälle. Rullaa wrap kiinni ja nauti!
Tarjoiluehdotukset
Marinoitu punasipuli tuo lisähohtoa tähän ateriaan!
Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita lasipurkkiin. Tee liemi kiehauttamalla yksi osa etikkaa, kaksi osaa sokeria, kolme osaa vettä ja yksi pieni pala kuorittua ja viipaloitua inkivääriä. Poista levyltä kun sokeri liukenee, ja kaada neste sipulipurkkiin. Laita kansi päälle ja anna jäähtyä. Sipuli on valmista muutaman tunnin kuluttua, mutta on vieläkin parempaa seuraavana päivänä. Säilytä jääkaapissa.