Teresa Välimäen peruna-ruuskukaalimunakas tapaan ja rapeaa kalaa

4
Annokset

Valmistus

  1. Kaada seos uunivuokaan.
  2. Viipaloi perunat, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista perunaviipaleisiin väriä. Lisää sipulit ja paista vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi ruusukaalit. Mausta Santa Marian suolalla ja mustapippurilla.
  4. Vispilöi kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää neste ja mausteet. Kaada seos uunivuokaan peruna-ruusukaaliseoksen päälle.
  5. Murenna pinnalle fetajuusto ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  6. Kypsennä kala paistinpannulla tai uunissa.
  7. Tarjoa uunimunakas paistetun kalan ja kastikkeen kera.
  8. Murenna pinnalle fetajuusto ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  9. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

600 
g
 
keitettyjä perunoita
1 
kpl
 
sipuli
2 
kpl
 
valkosipulinkynttä
2 
rkl
 
oliiviöljyä
1 
pkt
 
Ruusukaali
6 
kpl
 
kananmuna
1 
dl
 
maitoa
0.5 
tl
 
Santa Maria savupaprikajauhetta
1 
tl
 
Santa Maria kuivattua basilikaa
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
100 
g
 
fetajuustoa
1 
pkt
 
kourallinen rucolaa
0,5 
kpl
 
sitruunan mehu
1 
pkt
 
ranskankermaa tai kermaviiliä
1 
tl
 
Santa Maria kuivattua ruohosipulia
1 
tl
 
sinappia
1 
msk
 
ketsuppia
0,5 
sitruunan mehu
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto