Valmistus
KATTILA: Laita jäiset ruusukaalit kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Lisää hieman suolaa, kiehauta vesi ja anna kiehua 2 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää 2 dl kylmää vettä. Anna seistä 5 minuuttia ennen kuin kaadat veden pois ja tarjoilet.
MIKRO: Laita jäiset ruusukaalit (½ pussia) kannelliseen kulhoon ja lisää 2 rkl vettä. Kuumenna täydellä teholla 5 minuuttia. Mausta suolalla ja sekoita. Anna seistä muutama minuutti, jotta lämpö ehtii tasaantua.
Ainekset
Esikeitetty ruusukaali
Allergeenit
Pakkausmerkinnät
Ruusukaali - pieni kooltaan, suuri maultaan. Findus Ruusukaali on mukavan rapeaa ja siinä on kaalille tyypillistä makeutta. Hyvää nopeasti kiehautettuna tai pannulla voissa pyöräytettynä. Sopii kesän grilliruokien seuraan siinä kuin joulupöytäänkin.
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 180 kJ |
energiaa (kcal) | 45 kcal |
rasvaa < | 0,4 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja < | 0,1 g |
hiilihydraatti | 3,5 g |
josta sokereita | 2,5 g |
proteiinia | 4 g |
suola < | 0 g |
ravintokuitua | 4,5 g |
60 mg (75,0%*) |
Lisää arvostelu
Mitä mieltä asiakkaamme ovat
-
ToimiiHyvä tuote.Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
-
HyvälaatuisiaNämä ruusukaalit eivät ole yhtään kitkeriä, vaan hyvän makuisia! Ainoa miinus on kallis hinta, mutta laatu on todella hyvä.Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
-
Herkullinen lisukeHurjan hyviä ja mielettömän maistuvia ruusukaaleja. Loistavia sellaisenaan sulatettuna, mutta vieläkin parempia uunissa pähkinöiden kanssa paahdettuna.Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
-
Helpolla hyvääLoistavan makuinen lisäke!Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille