Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia

4
Annokset

Valmistus

  1. Yhdistä jäähtyneet ruusukaalit ja pikkeliliemi.
  2. Pastan kiehuessa freesaa öljyssä sipuli, ananas ja paloiteltu pekoni. Kaada valkoviini paistinpannuun ja hauduta 1 min.
  3. Aloita valmistamalla pikkelöity ruusukaali. Leikkaa ruusukaalit pitkittäin puoliksi ja keitä kiehuvassa vedessä 1 min. Jäähdytä ruusukaalit kylmässä vedessä.
  4. Sekoita etikka, sokeri, vesi ja suola tasaiseksi liemeksi.
  5. Seuraavaksi valmista pekoni-aurajuusto-ananaspasta. Aloita laittamalla La Molisana Fusilli pasta kiehumaan ohjeen mukaan.
  6. Lisää sekaan kerma ja 1 dl murusteltua aurajuustoa. Hauduta noin 5 min.
  7. Lisää kypsynyt pasta sekä tuore pinaatti haudutetun kastikkeen joukkoon ja sekoita. Koristele valmiit annokset aurajuustomuruilla ja pikkelöidyillä ruusukaaleilla.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

Pikkelöityä ruusukaalia
4 
dl
 
Ruusukaali
1 
dl
 
valkoviinietikka
1 
dl
 
sokeria
1 
dl
 
vettä
1 
tl
 
Santa Marian pöytäsuolaa
Pekoni-aurajuustoananaspasta
Pekoni-aurajuustoananaspasta
0,5 
pkt
 
La Molisana Fusilli pastaa
200 
g
 
Tulip pekonia
1,5 
dl
 
aurajuusto murua
1 
dl
 
tuoretta ananasta paloina
1 
kpl
 
sipuli hakkeena
0,5 
dl
 
oliiviöljyä
0,5 
dl
 
valkoviiniä
3 
dl
 
kuohukermaa
0,5 
tl
 
Santa Marian pöytäsuolaa
0,25 
tl
 
Santa Marian mustapippuri rouhetta
1 
pkt
 
tuoretta pinaattia

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto