Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin

Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kokeile meidän versiotamme klassisesta, japanilaisesta Tonkatsu-annoksesta. Rapeat Täysjyvä kalafileet saavat seurakseen japanilaistyylisen kastikkeen ja raikkaan kasvislisukkeen.

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuumenna sokeriherneet ja soijapavut pakkauksen ohjeiden mukaan. Suikaloi sokeriherneet ja purista limen mehua herneiden ja soijapapujen päälle. Keitä riisi ja suikaloi salaatti sekä punasipuli.
     

  3. Sekoita kastikkeen ainesosat yhteen ja anna vetäytyä siihen asti, kunnes tarjoat aterian.

     

  4. Paloittele kalafileet. Asettele lautaselle riisiä, salaattia, sokeriherneitä ja soijapapuja. Laita kalafileet riisin päälle ja valuta niille kastiketta.

Tarjoiluehdotukset

  • Tarjoa kastike pienistä kulhoista, niin kalapaloja voi dipata siihen.

     

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Täysjyvä kalafileet MSC 250g, pakaste
4 
dl
 
keitettyä riisiä (jasmiini, basmati tai villiriisi)
100 
g
 
rapeaa salaattia
150 
g
 
sokeriherneitä (pakaste)
150 
g
 
soijapapuja (pakaste)
0,5 
kpl
 
punasipulia siivuttuna
1 
lime
herneenversoja
- Kastike:
1 
dl
 
teriyaki-kastiketta
1 
dl
 
Hoisin-kastiketta
1 
rkl
 
paahdettuja seesaminsiemeniä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto