Teresa Välimäen lämmin pasta-pekonisalaatti ja paistettua kalaa

4
Annokset

Valmistus

  1. Keitä La Molisana Rigatoni pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi Tulipin pekoni ja hienonna punasipuli. Puolita oliivit ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. 

  3. Laita kulhoon pekoni, punasipuli, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Ruskista pekoni rapeaksi paistinpannulla omassa rasvassaan. Valuta talouspaperin päällä. 

  5. Kuumenna oliiviöljy isolla paistinpannulla ja lisää mausteet öljyyn heräämään. Lisää pannulle keitetty ja valutettu pasta ja anna sen ottaa hieman väriä. 

  6. Lisää ainekset kulhosta, kuumenna ja kääntele lopuksi joukkoon babypinaatti. 
  7. Mausta Santa Marian pöytäsuolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. 

  8. Paista kalakuviot rapeiksi ja tarjoa pastasalaatin ja jugurttikastikkeen kanssa.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

 
Pasta-pekonisalaatti: 
300 
g
 
La Molisana Rigatoni pastaa  
1 
pkt/200 g
 
Tulip pekonia 
1 
kpl
 
punasipuli 
1 
dl
 
kivettömiä oliiveja 
1 
dl
 
aurinkokuivattuja tomaatteja 
2 
rkl
 
oliiviöljyä 
1 
tl
 
Santa Maria curryjauhetta 
1 
tl
 
Santa Maria valkosipulijauhetta 
1 
tl
 
hunajaa
1 
pss
 
babypinaattia 
Ripaukset
 
 Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna  
 
Sitruunainen omena-jugurttikastike:
1 
kpl
 
pieni omena raastettuna
2 
dl
 
paksua turkkilaista jugurttia  
0,5 
kpl
 
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 
tl
 
sinappia 
1 
tl
 
hunajaa
Ripaukset
 
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
 
Lisäksi:   
1 
pkt/352 g
 
Findus Fish & Fun kalakuvioita 

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto