4
Annokset
Valmistus
- Keitä La Molisana Rigatoni pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Suikaloi Tulipin pekoni ja hienonna punasipuli. Puolita oliivit ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
- Laita kulhoon pekoni, punasipuli, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.
Ruskista pekoni rapeaksi paistinpannulla omassa rasvassaan. Valuta talouspaperin päällä.
Kuumenna oliiviöljy isolla paistinpannulla ja lisää mausteet öljyyn heräämään. Lisää pannulle keitetty ja valutettu pasta ja anna sen ottaa hieman väriä.
- Lisää ainekset kulhosta, kuumenna ja kääntele lopuksi joukkoon babypinaatti.
Mausta Santa Marian pöytäsuolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Paista kalakuviot rapeiksi ja tarjoa pastasalaatin ja jugurttikastikkeen kanssa.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
Pasta-pekonisalaatti:
300
g
La Molisana Rigatoni pastaa
1
pkt/200 g
Tulip pekonia
1
kpl
punasipuli
1
dl
kivettömiä oliiveja
1
dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
Santa Maria curryjauhetta
1
tl
Santa Maria valkosipulijauhetta
1
tl
hunajaa
1
pss
babypinaattia
Ripaukset
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
Sitruunainen omena-jugurttikastike:
1
kpl
pieni omena raastettuna
2
dl
paksua turkkilaista jugurttia
0,5
kpl
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1
tl
sinappia
1
tl
hunajaa
Ripaukset
Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
Lisäksi:
1
pkt/352 g
Findus Fish & Fun kalakuvioita