Falafel ja hernehummus

falafel hernehummus
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kokeile vegaanisia falafel-pyöryköitä kvinoan ja lehtikaalihöystön kera. Ihanan pehmeä hernehummus täydentää annoksen! 

Valmistus

  1. Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.

  2. Suikaloi punakaali ohuiksi siivuiksi joko mandoliinilla tai veitsellä. Laita punakaali kylmään veteen, jotta siitä tulee rapeaa.

  3. Sekoita kaikki hernehummuksen aineet keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

  4. Valmista falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.

  5. Kuullota chiliä ja valkosipulia oliiviöljyssä paistinpannulla korkealla lämmöllä. Lisää lehtikaali ja kuullota muutaman minuutin ajan, kunnes neste haihtuu. Sekoita mukaan herneet ja kvinoa ja mausta suolalla.

  6. Laita hernehummusta syvän lautasen pohjalle. Lisää kuullotettu lehtikaali sekä punakaali, murenna päälle fetajuusto ja viimeistele korianterilla. Tarjoile yhdessä falafelin kanssa. 

Tarjoiluehdotukset

  • Jos hummusta jää yli, voit tarjota sitä paahtoleivän päällä tai sipsien kanssa!

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

150 
g
 
punakaalia
1 
ps
 
Green Cuisine Falafel
2 
tl
 
2 
kpl
 
valkosipulinkynttä
2 
rkl
 
oliiviöljyä
200 
g
 
Hienonnettu lehtikaali
2 
dl
 
pakasteherneitä
2 
dl
 
kvinoaa
100 
g
 
fetajuustoa
tuoretta korianteria
HERNEHUMMUS:
4 
dl
 
pakasteherneitä
1/2 
valkosipulinkynttä
1 
tl
 
seesamiöljyä
2 
tl
 
1 
kpl
 
lime (mehu & raastettu kuori)
2 
dl
 
oliiviöljyä
suolaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto