
4
Annokset
Falafel on kikherneistä valmistettu, alun perin lähi-idästä peräisin oleva kasvispyörykkä, joka sopii erinomaisesti myös wrappiin! Raikas ja maukas valkosipulikastike täydentää aterian, jonka voit ottaa vaikka mukaasi pikalounaaksi tai retkievääksi.
Valmistus
Valmista falafel-pyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
Suikaloi punasipuli renkaiksi ja viipaloi tomaatit.
Lämmitä tortillaletut, täytä ne falafel-pyöryköillä, salaatilla ja kastikkeella, taittele taskuksi ja nauti!
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
ps
Green Cuisine Falafel
4
tortillaa
n. 200
g
salaattisekoitusta
1
punasipuli
2
tomaattia
1
dl
valkosipulikastiketta
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja

Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä
25 min

Falafel ja paprika-mantelipasta
35 min

Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa
25 min

Falafelia bulgurin, kesäkurpitsan ja kikherneiden kanssa
30 min

Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla
25 min

Falafel-pyörykät & tomaattisalsa

Falafel halloumi-juustolla ja kasviksilla
25 min

Libanonilainen falafel-pita
15 min

Falafel ja hernehummus
35 min