5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Valmistus
- Kuumenna kiertoilmauuni 200 asteeseen.
Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan.
Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi tai käytä mandoliinia. Kaada joukkoon sokeri, viinietikka ja suola ja sekoita ne punakaalin kanssa. Anna vetäytyä kalan ja uunivihannesten kypsennyksen ajan.
Aseta kala voipaperilla päällystetylle pellille ja kypsennä ohjeen mukaan.
Kypsennä vihannekset ja kala samanaikaisesti.
Ota uunivihannekset uunista ja tarjoile kalan, kastikkeen ja pikkelöidyn punakaalin kera.
Sekoita sitruunamajoneesin ainekset keskenään ja tarjoile.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pakettia/220 g
Findus rapeaksi paneroituja kalafileitä
1
kg/2 pussia
Findus Andalusian style -uuni- ja grillikasviksia
Pikapikkelöity punakaali:
100
g
punakaalia
1/2
rkl
sokeria
1/2
rkl
valkoviinietikkaa
1/2
tl
suolaa
Kastike:
2
dl
majoneesia
1/2
sitruunan
mehu
Suolaa japippuria
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Paistettua porsaan ulkofileetä, Provence Style -unni- ja grillikasviksia ja tomaattikastikastiketta
30 min
Mediterranean Style -unni- ja grillikavikset falafelinen kera
25 min
Mediterranean Style -uuni- ja grillikasviksia, fetajuustoa, belugalinssejä ja pinaattia
45 min
Grillatut broileripihvit Findus Andalusian Style -uuni- ja grillikasvisten kera
5 min