Rapeaksi paneroitua Findus-kalafileetä ja Andalusian Style -unni- ja grillikasviksia

5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Valmistus

  1. Kuumenna kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Kaada uunivihannekset vuokaan ja kypsennä ohjeen mukaan. 

  3. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi tai käytä mandoliinia. Kaada joukkoon sokeri, viinietikka ja suola ja sekoita ne punakaalin kanssa. Anna vetäytyä kalan ja uunivihannesten kypsennyksen ajan.

  4. Aseta kala voipaperilla päällystetylle pellille ja kypsennä ohjeen mukaan.

  5. Kypsennä vihannekset ja kala samanaikaisesti.

  6. Ota uunivihannekset uunista ja tarjoile kalan, kastikkeen ja pikkelöidyn punakaalin kera.

  7. Sekoita sitruunamajoneesin ainekset keskenään ja tarjoile.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

2 
pakettia/220 g
 
Findus rapeaksi paneroituja kalafileitä 
1 
kg/2 pussia
 
Findus Andalusian style -uuni- ja grillikasviksia  
 
Pikapikkelöity punakaali:
100 
g
 
punakaalia 
1/2 
rkl
 
sokeria 
1/2 
rkl
 
valkoviinietikkaa  
1/2 
tl
 
suolaa 
 
Kastike: 
2 
dl
 
majoneesia
1/2 
sitruunan 
 
mehu 
 
Suolaa japippuria 

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto