5 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
2
Annokset
Kokeile uutta ja hieman eksoottisempaa kalapuikkoateriaa! Mausteinen riisi, avokado ja ranskankerma sopivat loistavasti yhteen.
Valmistus
Sekoita mausteet kulhossa ja kääntele jäiset kalapuikot mausteseoksessa. Säästä jäljelle jäävä mausteseos. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Kuutioi punasipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla. Lisää jäljelle jäänyt mausteseos ja anna hautua minuutin ajan. Keitä vettä (katso määrä riisipakkauksesta) ja lisää kiehuvaan veteen riisi sekä liemikuutio. Anna riisin kiehua pakkauksessa annettu aika. Lisää kypsän riisin sekaan kuutioidut tomaatit.
Hienonna avokado ja sekoita ranskankerman kanssa.
Jaa riisi ja kalapuikot lautasille ja tarjoile avokado-ranskankermaseoksen kanssa.
Tarjoiluehdotukset
- Voit viimeistellä annosten makumaailman tuoreella korianterilla tai persiljalla.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Filee kalapuikot MSC 450g
1,5
dl
riisiä
1
liemikuutio
1
dl
kuutioituja tomaatteja
1
kpl
punasipulia
2
rkl
rypsiöljyä
1
tl
chilijauhetta
1
tl
valkosipulijauhetta
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
juustokuminaa
suolaa ja pippuria
1
avokado
1,5
dl
ranskankermaa