Paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla

Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla.
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Paneroituja kalafileitä ja bulgur-salaattia

Beluga-linsseistä, maissista ja herneistä valmistettu bulgur-salaatti sopii mainiosti Findusin paneroitujen kalafileiden kanssa.

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Keitä herneet kypsiksi.
  4. Sekoita valmis bulgur maissin, herneiden, limen mehun ja belugalinssien kanssa ja tarjoile.
  5. Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
70 
g
 
vuonankaalia
600 
g
 
bulguria
200 
g
 
beluga-linssejä
100 
g
 
maissia
100 
g
 
herneitä
1 
lime
suolaa ja pippuria
Kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto