5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Paneroituja kalafileitä ja bulgur-salaattia
Beluga-linsseistä, maissista ja herneistä valmistettu bulgur-salaatti sopii mainiosti Findusin paneroitujen kalafileiden kanssa.
Valmistus
- Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä herneet kypsiksi.
- Sekoita valmis bulgur maissin, herneiden, limen mehun ja belugalinssien kanssa ja tarjoile.
- Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä
20
g
tuoreita yrttejä
70
g
vuonankaalia
600
g
bulguria
200
g
beluga-linssejä
100
g
maissia
100
g
herneitä
1
lime
suolaa ja pippuria
Kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet