5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Paneroituja kalafileitä paistetulla bataatilla ja grillatulla paprikalla
Sambal oelekilla maustetut bataatit ja grillattu paprika tuovat värikkään ja maistuvan lisän Findusin paneroituihin kalafileisiin.
Valmistus
- Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutioiksi. Paista ne paistinpannulla suolan ja sambal oelekin kanssa.
- Pese parsakaali ja paprika. Poista paprikan kanta ja siemenet. Leikkaa kasvikset paloiksi. Kiehauta parsakaalit ja sekoita herneiden, paprikan ja salaatin kanssa.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
- Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä
500
g
bataattia
175
g
parsakaalia
1
paprika
100
g
jäävuorisalaattia
50
g
herneitä
1
tl
sambal oelekia
Kurpitsansiemeniä ja auringonkukansiemeniä