Paneroidut kalafileet bataatilla ja paprikalla

Kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä paistetulla bataatilla ja grillatulla paprikalla.
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Paneroituja kalafileitä paistetulla bataatilla ja grillatulla paprikalla

Sambal oelekilla maustetut bataatit ja grillattu paprika tuovat värikkään ja maistuvan lisän Findusin paneroituihin kalafileisiin.

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutioiksi. Paista ne paistinpannulla suolan ja sambal oelekin kanssa.
  3. Pese parsakaali ja paprika. Poista paprikan kanta ja siemenet. Leikkaa kasvikset paloiksi. Kiehauta parsakaalit ja sekoita herneiden, paprikan ja salaatin kanssa.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
  5. Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
500 
g
 
bataattia
175 
g
 
parsakaalia
1 
paprika
100 
g
 
jäävuorisalaattia
50 
g
 
herneitä
1 
tl
 
sambal oelekia
Kurpitsansiemeniä ja auringonkukansiemeniä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto