Paneroidut kalafileet ja lohkoperunat

Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet paistetuilla lohkoperunoilla.
5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Paneroituja kalafileitä ja paistettuja lohkoperunoita

Paistetut lohkoperunat ja ihana smetanakastike ovat maistuva lisä Findusin parenoiduille kalafileille.

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä leivitetyt paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Laita perunanlohkot uunipellille ja ripottele päälle öljyä. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Lisää vihreät pavut ja vahapavut perunoiden kanssa uunipellille noin 6–8 minuutiksi.
  5. Samalla kun perunat ovat uunissa, sekoita yhteen smetana, mangochutney ja curry. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kastikkeen tekeytyä hetken, sekoita muutaman kerran ennen tarjoilua.
    Hyvää ruokahalua!
  7. Paahda pellavansiemenet ja nukansiemenet kuivalla pannulla korkealla lämmöllä. Ripottele päälle.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
70 
g
 
vuonankaalia
120 
g
 
vihreitä papuja
120 
g
 
vahapapuja
3 
dl
 
smetanaa
4 
rkl
 
mango chutneyta
3/4 
tl
 
currya
valkopippuria
500 
g
 
perunaa
Pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto