5 min
valmistusaika
10 min
kypsennysaika
2
Annokset
Paneroituja kalafileitä ja couscoussalaattia
Fetajuustolla, pinaatilla ja kirsikkatomaateilla maustettu couscous on paras lisä Findusin paneroiduille kalafileille.
Valmistus
- Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä couscous kypsäksi.
- Sekoita couscousiin fetajuusto, kirsikkatomaatit, pinaatti ja tuoreet yrtit.
- Tarjoa couscoussalaatti siemenpaneroidun kalan kanssa ja nauti!
- Paahda pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä
20
g
tuoreita yrttejä
500 g
couscousia
70
g
pinaattia
225
g
fetajuustoa
350
g
erivärisiä kirsikkatomaatteja
Pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet