Paneroidut kalafileet couscoussalaatilla

Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet couscoussalaatilla.
5 min
valmistusaika
10 min
kypsennysaika
2
Annokset

Paneroituja kalafileitä ja couscoussalaattia

Fetajuustolla, pinaatilla ja kirsikkatomaateilla maustettu couscous on paras lisä Findusin paneroiduille kalafileille.

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä couscous kypsäksi.
  3. Sekoita couscousiin fetajuusto, kirsikkatomaatit, pinaatti ja tuoreet yrtit.
  4. Tarjoa couscoussalaatti siemenpaneroidun kalan kanssa ja nauti!
  5. Paahda pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle. 

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
500 g 
couscousia
70 
g
 
pinaattia
225 
g
 
fetajuustoa
350 
g
 
erivärisiä kirsikkatomaatteja
Pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto