Paneroidut kalafileet Yrttiset -uunikasviksilla

Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet garden style -uunivihanneksilla.
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Paneroituja kalafileitä Yrttiset -uunikasviksilla

Findus Yrttiset -uunivihannekset ja smetanakastike ovat paras lisä Findusin paneroiduille kalafileille.   

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista Findus Yrttiset-vihannekset uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Revi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita uunivihannesten joukkoon kun noin puolet uunivihannesten paistoajasta on kulunut.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset eli smetana, majoneesi, sambal oelek ja paprikajauhe. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
  5. Paahda pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla pannulla korkealla lämmöllä. Ripottele päälle.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
1 
pkt
 
Yrttiset uuni- ja grillikasviksia
70 
g
 
lehtikaalia
2 
dl
 
smetanaa
1 
dl
 
majoneesia
1 
tl
 
sambal oelekia
1/2 
tl
 
paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
Pellavansiemeniä ja auringonkukansiemeniä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto