5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Paneroituja kalafileitä Yrttiset -uunikasviksilla
Findus Yrttiset -uunivihannekset ja smetanakastike ovat paras lisä Findusin paneroiduille kalafileille.
Valmistus
- Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista Findus Yrttiset-vihannekset uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Revi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita uunivihannesten joukkoon kun noin puolet uunivihannesten paistoajasta on kulunut.
- Sekoita kastikkeen ainekset eli smetana, majoneesi, sambal oelek ja paprikajauhe. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
- Paahda pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla pannulla korkealla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä
1
pkt
Yrttiset uuni- ja grillikasviksia
70
g
lehtikaalia
2
dl
smetanaa
1
dl
majoneesia
1
tl
sambal oelekia
1/2
tl
paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
Pellavansiemeniä ja auringonkukansiemeniä